El que és autèntic, perdura.
Xarcuters artesans des del 1910

Com ho feien els nostres avis

Els nostres productes són del camp, de la terra. Elaborats amb els mètodes tradicionals de tota la vida. Fets a Moja, el poble que ens va veure néixer. A la comarca de l'Alt Penedès. Amb respecte pel bon menjar i sense pressa.

Especialitats

Embotits de tota la vida

El nostre origen de xarcuteria tradicional de poble ens ha portat a elaborar una àmplia gamma de productes. Tots fets a casa. “Del porc fins la cua és bona”.
Productes artesanals per aconseguir sabors honestos i autèntics de pagès. Desossem a mà els pits de gall dindi per coure'ls després al forn lentament. Coem el nostre pernil cuit en llauna a baixa temperatura. Respectem la curació tranquil·la i sense presses dels nostres curats. Cuinem les carns a la marmita per embotir després les nostres botifarres en tripa natural.

Des del 1910

Cinc generacions de xarcuters

L'ofici de xarcuter ha inspirat la nostra família durant cinc generacions. I actualment el seguim honrant amb passió i dedicació. Evolucionant sense perdre la nostra essència i creient que l'autenticitat és el camí per continuar creixent.

Welfair: El nostre compromís o responsabilitat des de l'origen

Benestar animal

La majoria de productes que elaborem a Mitjans estan certificats per l’organització Welfair amb el segell de Benestar Animal. Així s'acredita que els nostres proveïdors monitoritzen el benestar dels animals durant totes les etapes del seu creixement en 4 àmbits: alimentació, allotjament, salut i comportament.

El nostre gall dindi

El gall dindi de les millors xarcuteries

Els productes de gall dindi Mitjans són únics i inimitables: una autèntica referència a les millors xarcuteries. S'elaboren a partir de galls dindis seleccionats minuciosament i criats amb alimentació tradicional. Són productes més naturals: lliures d'al·lergògens.

Troba'ns a les millors xarcuteries

Segueix-nos a les nostres xarxes