Els nostres productes són del camp, de la terra. Elaborats amb els mètodes tradicionals de tota la vida. Fets a Moja, el poble que ens va veure néixer. A la comarca de l'Alt Penedès. Amb respecte pel bon menjar i sense pressa.
Especialitats
El nostre origen de xarcuteria tradicional de poble ens ha portat a elaborar una àmplia gamma de productes. Tots fets a casa. “Del porc fins la cua és bona”.
Productes artesanals per aconseguir sabors honestos i autèntics de pagès. Desossem a mà els pits de gall dindi per coure'ls després al forn lentament. Coem el nostre pernil cuit en llauna a baixa temperatura. Respectem la curació tranquil·la i sense presses dels nostres curats. Cuinem les carns a la marmita per embotir després les nostres botifarres en tripa natural.
Des del 1910
L'ofici de xarcuter ha inspirat la nostra família durant cinc generacions. I actualment el seguim honrant amb passió i dedicació. Evolucionant sense perdre la nostra essència i creient que l'autenticitat és el camí per continuar creixent.
El nostre gall dindi
Els productes de gall dindi Mitjans són únics i inimitables: una autèntica referència a les millors xarcuteries. S'elaboren a partir de galls dindis seleccionats minuciosament i criats amb alimentació tradicional. Són productes més naturals: lliures d'al·lergògens.