Com ho feien els nostres avis

Obrador

Matèries primeres

Carns i ingredients naturals i de proximitat

La qualitat sempre ha estat una prioritat, per això les nostres matèries primeres són les mateixes de sempre. Cada dia rebem les matèries primeres per a l'elaboració de tota la jornada. Disposem de productes de la nostra terra, saludables, bons i frescos gràcies a la sòlida aposta que fem pels proveïdors pròxims. Cada matí a les 6, des de fa més de 30 anys, el mateix proveïdor de confiança ens porta la carn de les granges de proximitat. També rebem cada dia la verdura i la resta de productes frescos, en molts casos dels nostres veïns pagesos.

Processos

Obrador artesà

Seguim treballant a l'obrador de manera artesanal tal com ho hem après dels nostres avantpassats. Cada una de les nostres gammes de productes s'elabora en un obrador diferent on es reprodueix metòdicament la manera de fer tradicional. Al capdavant de cada obrador tenim un especialista que, igual que els antics artesans, s'encarrega de vetllar per la correcta realització dels diversos processos.

Qualitat garantida

La qualitat com a pilar fonamental

Com deia la nostra àvia, “la botiga sempre impecable, el que es veu i el que no es veu”.
Treballem intensament per garantir la seguretat alimentària dels nostres productes i portem un control exhaustiu de les nostres instal·lacions i els processos. Com a conseqüència d'això, hem obtingut la certificació IFS, un dels estàndards de qualitat més elevats en l'àmbit internacional.
Així mateix, el nostre compromís amb la qualitat i la salut ens porta a utilitzar el mínim d'additius possibles i fer un control minuciós i constant d'al·lergògens en les nostres fórmules.

Instal·lacions

Nou obrador, mateixa filosofia

En el canvi de segle vam decidir seguir avançant: vam invertir en la construcció del nostre nou obrador ubicat al mateix municipi de Moja, on va néixer tot.
La mateixa filosofia de treball que en l'obrador tradicional però en unes noves instal·lacions més àmplies que incorporen l'última tecnologia que ens permet treballar de manera més espaiosa i sostenible, i garantir la màxima seguretat alimentària.