Embotits frescos

L'autèntic sabor de poble

Cada dia a les 6 del matí rebem les carns fresques per a l'elaboració del dia. Utilitzem carns nobles per aconseguir un sabor excel·lent.

Seguint les receptes dels nostres avis, polim i preparem les carns i les espècies, les piquem a la picadora i posteriorment les embotim en tripa natural. És aquí on els donem la forma característica de cada producte.

Botifarra crua

Una botifarra excel·lent i saborosa, molt més magra i saludable. Un sabor i textura més naturals, com el de tota la vida, que aconseguim amb la selecció de les carns més nobles i magres del porc (pernils, paletes i cansalada) a les quals afegim una part petita de cansalada. Piquem i assaonem segons la nostra fórmula familiar centenària amb sal i espècies i l'embotim en tripa natural.

Salsitxa crua

Salsitxa de qualitat excel·lent elaborada a partir de la selecció de les carns més nobles i magres del porc (pernils, paletes i cansalada), amb una petita quantitat de cansalada per aportar textura i sabor.

Embotides en tripa natural, piquem i assaonem segons la nostra recepta centenària, original de la família.

Didalets® de crua trufats

La versió mini i més gurmet de la nostra recepta centenària: a la carn de porc de parts nobles, picada i assaonada segons la nostra fórmula, li afegim el fruit més preuat de la terra, la tòfona, que li confereix un sabor exquisit i inimitable. Embotits en tripa natural.

Botifarres gastronòmiques

Fruit del nostre esperit creatiu i partint de l'autenticitat en la selecció de les matèries primeres i els processos d'elaboració, hem evolucionat aquest producte per oferir tota una varietat de botifarres gastronòmiques amb sabors i textures sorprenents: amb escalivada, farigola, rocafort, “calçots” i la seva salsa o bé amb rovellons.

Hamburguesa de vedella

Seleccionem les carns nobles de la vedella de manera minuciosa sense utilitzar retalls, i posteriorment les piquem de manera subtil i els atorguem una textura d'autèntica hamburguesa.

Hamburguesa de pollastre

Seleccionem les carns nobles del pollastre de manera minuciosa sense utilitzar retalls, i posteriorment les piquem de manera subtil i els atorguem una textura d'autèntica hamburguesa.

Xistorra i xoricet

 

Productes semicurats de xarcuteria tradicional. Selecció de les carns de porc més magres i del millor pebre vermell de Múrcia, per aconseguir uns productes característics amb un lleuger sabor picant. Picats i assaonats segons la nostra fórmula tradicional i sotmesos a un procés de semicuració tranquil·la sense aparició de flora, que els confereix una forma arrodonida i una intensitat de color i sabor.

BBQrues

Producte semicurat elaborat a partir d'una acurada selecció de carns i espècies. 100% naturals, sense colorants, lactosa ni gluten i envasats al buit per a una millor conservació. Les BBQrues són fàcils de cuinar i combinar i s'obté un producte gastronòmic gràcies a la qualitat de les seves matèries primeres.

Llom de pagès adobat

A partir dels lloms de porcs de raça Duroc al 50% polits manualment, i adobats per atorgar el sabor característic de tota la vida.