Embotits cuits

L'essència de la tradició

Hem recuperat les receptes ancestrals de les matances del porc que es feien a casa nostra.

Tornem als orígens a través de la recuperació de fórmules culinàries de la nostra terra per oferir botifarres i bulls autèntics.

Seleccionem les carns més saboroses del porc, les assaonem, les embotim en tripa natural i les coem a la marmita lentament a baixa temperatura per aconseguir mantenir totes les aromes.

Botifarra blanca

A partir de la recepta centenària original de la família Mitjans, elaborem les nostres botifarres com ho feien els nostres avis. Seleccionem les carns més saboroses del porc, sense utilitzar retalls, i les piquem i assaonem segons la nostra fórmula familiar amb sal i espècies.

Posteriorment les embotim en tripa natural. El nostre procés de cocció es fa molt lentament a baixa temperatura per aconseguir mantenir i potenciar totes les aromes. El resultat són botifarres de poble, com les de tota la vida. Més magres i amb menys greix.

Botifarra negra

El producte de poble per excel·lència: l'elaborem a partir d'ingredients propis de la matança, cuits a la caldera. L'assaonem segons la nostra recepta familiar, el salpebrem i hi afegim sang per atorgar-li el seu aspecte i coloració tan característic. Embotim la pasta en tripa natural i ho tornem a coure lentament a baixa temperatura.

Botifarra d'ou i ou amb tòfona

La nostra botifarra d'ou neix de la celebració del tradicional Dijous Gras, quan afegíem a la nostra recepta centenària ous frescos de granja que una vegada cuits lentament confereixen un gust i una textura diferencial.

Botifarró de ceba amb pinyons

Aquest embotit cuit tradicional l'elaborem i condimentem amb espècies naturals i ceba natural cuita. Embotit en tripa natural, el coem lentament a baixa temperatura per obtenir un sabor intens i únic.

Cap de senglar amb festucs

Elaborat amb les carns del cap, les barregem amb espècies, licor i festucs, ho coem tot lentament, i obtenim així un embotit únic de sabor intens.

Botifarra catalana

La botifarra catalana és un dels embotits cuits catalans més coneguts i tradicionals. A Mitjans, fa més de 100 anys que l'elaborem de manera totalment artesanal, seleccionant minuciosament les parts més nobles del porc i ho assaonem tot segons la nostra fórmula familiar. Coent-la lentament a baixa temperatura, obtenim una textura més tendra i melosa, amb sabors suaus i molt aromàtics.

Llardons

Elaborem els tradicionals llardons fregint-los i compactant-los, i obtenim així una forma de laminetes daurades i cruixents i delicioses. Es poden menjar sols o utilitzar, per exemple, com a ingredients per elaborar coques.