Embotits cuits







L'essència de la tradició
Hem recuperat les receptes ancestrals de les matances del porc que es feien a casa nostra.
Tornem als orígens a través de la recuperació de fórmules culinàries de la nostra terra per oferir botifarres i bulls autèntics.
Seleccionem les carns més saboroses del porc, les assaonem, les embotim en tripa natural i les coem a la marmita lentament a baixa temperatura per aconseguir mantenir totes les aromes.
Botifarra blanca
A partir de la recepta centenària original de la família Mitjans, elaborem les nostres botifarres com ho feien els nostres avis. Seleccionem les carns més saboroses del porc, sense utilitzar retalls, i les piquem i assaonem segons la nostra fórmula familiar amb sal i espècies.
Posteriorment les embotim en tripa natural. El nostre procés de cocció es fa molt lentament a baixa temperatura per aconseguir mantenir i potenciar totes les aromes. El resultat són botifarres de poble, com les de tota la vida. Més magres i amb menys greix.
- Botifarra blanca de pagès
- Botifarra blanca collar
- Botifarra blanca “bisbe”
Botifarra negra
- Botifarra negra gran
- Botifarra negra collar
- Botifarra negra “bisbe”
Botifarra d'ou i ou amb tòfona
- Botifarra d'ou
- Botifarra d'ou amb tòfona
Botifarró de ceba amb pinyons
Cap de senglar amb festucs
Botifarra catalana
- Botifarra catalana de pernil trufat
- Botifarra catalana rústica