Més de 110 anys d'ofici xarcuter

Història

Moja. Alt Penedès. 1910

Els orígens de casa nostra es remunten a finals del segle XIX, quan els rebesavis van obrir una botiga, i posteriorment un obrador que servia de rebost als pagesos del poble. Subministraven diàriament tota mena de comestibles i embotits que la família elaborava de les matances casolanes. El 1910 tenim constància dels primers embotits fets a casa: les botifarres.

Família

Cinc generacions de xarcuters

L'ofici de xarcuter ha inspirat la nostra família durant cinc generacions. I actualment el seguim honrant amb passió i dedicació. Evolucionant sense perdre la nostra essència i creient que l'autenticitat és el camí per continuar creixent.

Territori

Arrelats al territori

La comarca del Penedès és casa nostra. Territori de vi, vinyes i pagesos. L'entorn rural i el gust pel bon vi i el bon menjar han marcat el nostre ADN.

Equip

Un equip amb experiència

Amb els anys hem anat desenvolupant un autèntic equip multidisciplinari. Experts en carns i ingredients que seleccionen les matèries primeres. Artesans xarcuters que elaboren i preparen els productes a l'obrador. Equips de qualitat i tècnics obsessionats perquè el producte surti excel·lent. Equips comercials experimentats en el món de la xarcuteria que sempre són al costat del client. I tot gestionat per l'equip d'administració.