Patés gastronòmics i fondants
Un món de sabors per gaudir i compartir
Partint de la inspiració de receptes franceses tradicionals, amb la nostra elaboració sense pressa a baixa temperatura al forn, busquem l'equilibri i la frescor d'aromes i sabors. A Mitjans, fa anys que evolucionem la cultura del paté i elevem el seu component gastronòmic.
Buscant sempre innovar en nous sabors i combinacions sorprenents. A partir dels millors ingredients de temporada, com són les verdures i els bolets, combinats amb fetge d'ànec.
Patés d'ànec
Patés fins elaborats amb carns d'ànec i macerats amb vins o licors, herbes silvestres o altres condiments. Són les nostres receptes més tradicionals, inspirades en el gust del guisat típic de la cuina tradicional mediterrània.
- Paté d'ànec 4 pebres
- Paté d'ànec amb herbes del bosc
- Mussolina de canard al muscat
Paté amb foie-gras
La gamma de patés gastronòmics conté un mínim del 20% de foie-gras, combinat amb matèries primeres seleccionades per fusionar de manera única sabors i textures. Melosos i fàcils d'untar, són ideals per compartir i maridar.
- Paté amb foie-gras d'ànec amb pebre i porto
- Paté amb foie-gras d'ànec amb encenalls ibèrics i cava
- Paté amb foie-gras d'ànec amb escalivada
- Paté amb foie-gras d'ànec al roquefort
- Paté amb foie-gras d'ànec amb préssec caramelitzat
- Terrina de campanya amb centre de foie
- Paté amb foie-gras d'ànec amb castanyes i xips de moniato
Fondant de foie-gras
Els nostres fondants són combinacions d'un caràcter gastronòmic marcat, amb una textura fina i suau, melosos i fàcils d'untar. Contenen un mínim de 50% de foie-gras combinat amb ingredients de primera (boletus, trufa, etc.): ideals per sorprendre en les ocasions més especials.
- Fondant de foie trufat
- Fondant de foie amb panses i delícies d'espatlla ibèrica
- Fondant de foie amb boletus
- Fondant de foie amb poma i botifarró
- Fondant de foie amb pernil d'ànec i figues
Paté de campanya del Penedès amb trufa
Deliciosa pasta de carn i fetge feta segons la recepta de la nostra àvia, amb cava i tòfona que atorguen un sabor equilibrat i una textura singular, fet que permet tallar-lo i estendre'l sobre el pa. Es cou com es feia antigament, en un forn a alta temperatura perquè agafi també les aromes de rostit.
Paté de muntanya
El nostre paté més rústic i tradicional, elaborat amb les millors carns i partint de les nostres receptes familiars, el coem lentament al forn a baixa temperatura per potenciar-ne l'exquisit sabor.
Patés al plat
Presentats en un plat decorat de ceràmica, són patés fins i cremosos amb marcada personalitat gràcies al sofregit de ceba i al toc forestal dels xampinyons o a la refrescant combinació de taronja i cítrics. Recomanables per compartir i combinar amb pans rústics.
- Paté amb sofregit de ceba i xampinyons
- Paté amb cítrics i licor de taronja
Lingots
La nostra selecció d'especialitats de patés presentades en pràctiques terrines i lingots de 2/3 racions que us permetran poder degustar al mateix temps diferents varietats. Es desemmotllen fàcilment i la seva presentació en una safata és impecable: només desemmotllar i servir. Sorpreneu els de casa o els vostres convidats amb l'originalitat de les nostres exclusives especialitats de patés gastronòmics.
- Paté d'ànec amb verdures rostides i gelatina de pebrot del piquillo
- Paté d'ànec amb préssec caramel·litzat i gelatina de préssec
- Paté d'ànec amb olives negres al vermut amb la seva gelatina
- Paté d'ànec amb pebre de Sichuan, cítrics i gelatina de gintònic
- Terrina de senglar amb boletus
- Terrina de cérvol amb avellanes
- Terrina de conill amb xocolata
- Bloc de foie-gras de canard 30% trossos
- Foie-gras entier mi-cuit
- Foie-gras entier mi-cuit amb tòfona
- Foie-gras entier mi-cuit amb torró