Patés gastronòmics i fondants

Un món de sabors per gaudir i compartir

Partint de la inspiració de receptes franceses tradicionals, amb la nostra elaboració sense pressa a baixa temperatura al forn, busquem l'equilibri i la frescor d'aromes i sabors. A Mitjans, fa anys que evolucionem la cultura del paté i elevem el seu component gastronòmic. Buscant sempre innovar en nous sabors i combinacions sorprenents. A partir dels millors ingredients de temporada, com són les verdures i els bolets, combinats amb fetge d'ànec.

Patés d'ànec

Patés fins elaborats amb carns d'ànec i macerats amb vins o licors, herbes silvestres o altres condiments. Són les nostres receptes més tradicionals, inspirades en el gust del guisat típic de la cuina tradicional mediterrània.

Paté amb foie-gras

La gamma de patés gastronòmics conté un mínim del 20% de foie-gras, combinat amb matèries primeres seleccionades per fusionar de manera única sabors i textures. Melosos i fàcils d'untar, són ideals per compartir i maridar.

Fondant de foie-gras

Els nostres fondants són combinacions d'un caràcter gastronòmic marcat, amb una textura fina i suau, melosos i fàcils d'untar. Contenen un mínim de 50% de foie-gras combinat amb ingredients de primera (boletus, trufa, etc.): ideals per sorprendre en les ocasions més especials.

Paté de campanya del Penedès amb trufa

Deliciosa pasta de carn i fetge feta segons la recepta de la nostra àvia, amb cava i tòfona que atorguen un sabor equilibrat i una textura singular, fet que permet tallar-lo i estendre'l sobre el pa. Es cou com es feia antigament, en un forn a alta temperatura perquè agafi també les aromes de rostit.

Paté de muntanya

El nostre paté més rústic i tradicional, elaborat amb les millors carns i partint de les nostres receptes familiars, el coem lentament al forn a baixa temperatura per potenciar-ne l'exquisit sabor.

Patés al plat

Presentats en un plat decorat de ceràmica, són patés fins i cremosos amb marcada personalitat gràcies al sofregit de ceba i al toc forestal dels xampinyons o a la refrescant combinació de taronja i cítrics. Recomanables per compartir i combinar amb pans rústics.

Lingots

La nostra selecció d'especialitats de patés presentades en pràctiques terrines i lingots de 2/3 racions que us permetran poder degustar al mateix temps diferents varietats. Es desemmotllen fàcilment i la seva presentació en una safata és impecable: només desemmotllar i servir. Sorpreneu els de casa o els vostres convidats amb l'originalitat de les nostres exclusives especialitats de patés gastronòmics.