Llesques artesanes

El producte de xarcuteria llescat i col·locat diàriament a mà

Les autèntiques llesques artesanes reviuen l'experiència i la textura del producte acabat de tallar a la xarcuteria. Són “llesques tallades, tan fines que es trenquen”.

A Mitjans som els pioners en aquest producte: partim de les mateixes peces senceres que venen als taulells de les millors xarcuteries. Cada dia, les llesquem manualment, molt fines, i les col·loquem a mà una per una a l'envàs.

Aquest format permet tenir a casa un producte més fresc i que conserva millor les propietats del producte. Molt més apetible, amb tota la seva aroma, sabor i textura.

Pit de gall dindi

Autèntiques llesques artesanes tallades diàriament a mà a partir de peces senceres de pit de gall dindi. El macerem amb espècies i herbes, el lliguem manualment amb malla i després el rostim lentament al forn a baixa temperatura i el fumem lleugerament amb fusta de faig. 93% contingut carni.

Pernil cuit

Autèntiques llesques artesanes tallades diàriament a mà a partir d'una peça del nostre pernil extra Duroc. Macerem el pernil amb verdures i espècies, i el coem a baixa temperatura al forn. Posteriorment, el deixem madurar un mínim de 2 mesos, durant els quals té lloc una transformació i fixacions aromàtiques entre la carn i els sucs de la cocció que potencien totes les característiques organolèptiques d'aquest sensacional producte i li confereixen la seva textura inimitable: fina i melosa. 90% de contingut carni.

Cuixa de gall dindi

Autèntiques llesques artesanes tallades diàriament a mà a partir de la nostra peça de cuixa de gall dindi: una cuixa i una contracuixa desossades i amb la seva pell. Macerades amb herbes i espècies i embotides manualment. Rostides lentament al forn a baixa temperatura i lleugerament fumades amb fusta de faig. 93% de contingut carni.

Llonganissa reserva

Autèntiques llesques artesanes tallades diàriament a mà a partir d'una peça sencera de la nostra llonganissa reserva de llarga curació.

Llonganissa de gall dindi

Autèntiques llesques artesanes tallades diàriament a mà a partir d'una peça sencera de la nostra llonganissa de gall dindi. Una alternativa més saludable a la llonganissa tradicional: elaborada sense porc, aconseguim una reducció del 20% de greix. Seleccionem carns de cuixa de gall dindi juntament amb una petita part d'ànec per obtenir així un producte magre, melós i saludable. Tal com fem amb la nostra llonganissa tradicional, durant dos mesos se sotmet a un procés de curació tranquil·la d'assecatge en fred, que li confereix una forma aplanada i un sabor especiat i textura especials.

Pernil curat Duroc

Autèntiques llesques artesanes tallades diàriament a mà a partir d'una peça sencera del nostre pernil curat. Elaborat a partir de porcs seleccionats de la raça Duroc, se sotmet a un procés lent de curació amb sal durant 24 mesos. Són peces seleccionades amb bona infiltració de greix i posteriorment polides.

Espatlla de gla ibérica 75% raça ibèrica

Llesques artesanes tallades diàriament a mà a partir d'una peça sencera d’espatlla de gla ibèrica 75% raça ibèrica de porcs criats en llibertat i alimentats en els últims mesos d'engreix amb pastures naturals de la devesa. Curació de 24 a 36 mesos.