Pernil cuit

El pernil cuit per excel·lència

El nostre pernil cuit extra en llauna està elaborat amb peces senceres de pernil de la raça d'encreuament Duroc. Aquest bestiar, alimentat de manera tradicional mitjançant cereals i pinsos vegetals, és una matèria primera excepcional. La raça Duroc presenta unes característiques organolèptiques significativament superiors a les d'altres races: aporta més sabor i textura, i ens permet utilitzar menys quantitat de sal.

Pernil cuit Confit® Duroc

Per elaborar el pernil cuit extra Mitjans, macerem el pernil amb verdures i espècies, l'enllaunem i el coem a baixa temperatura al forn. Posteriorment, el deixem madurar un mínim de 2 mesos, durant els quals té lloc una transformació i fixacions aromàtiques entre la carn i els sucs de la cocció que potencien totes les característiques organolèptiques d'aquest sensacional producte i li confereixen la seva textura inimitable: fina i melosa. Més magre i saludable: alt contingut en proteïna d'alt valor biològic, vitamines essencials i ferro. Disponible en peça sencera (en llauna i/o desenllaunat) i en format d’autèntiques llesques artesanes.