Foie-gras
L'excel·lència del sabor
El nostre foie-gras prové exclusivament dels millors fetges d'ànec sencers de mida petita i mitjana, que garanteixen una matèria primera d'excel·lent qualitat. Els coem a foc lent, amb delicadesa, per realçar les característiques organolèptiques d'aquest exquisit menjar.
Bloc foie-gras 30% trossos
Elaborat amb un 95% de fetges d'ànec de foie-gras, emulsionats fins que s'aconsegueix una pasta fina i compacta de textura i sabor excel·lents. Es presenta envasat en llauna, que permet una conservació més duradora.
Foie-gras sencer semicuit
Se seleccionen fetges d'ànec de mida petita i mitjana amb els quals es fa un “mosaic” de trossos de fetge sencer en una terrina o un motlle. Se salpebra, se li afegeix el licor més adequat i es cou a temperatura controlada per aconseguir un producte amb una textura i sabor inigualables.
- Foie-gras entier mi-cuit
- Foie-gras entier mi-cuit amb tòfona
- Foie-gras entier mi-cuit codony