Rostits

Elaboracions de gala per a les ocasions més especials

Els nostres rostits gurmets traslladen magistralment a la xarcuteria receptes de cuina mediterrània típiques del nostre territori que combinen farcits de carns diverses (aus, vedella i porc) amb verdures, fruites i licors. Gamma gastronòmica per excel·lència dins de les nostres creacions. Rostides suaument i lentament al forn amb el seu suc i amb presentacions atractives, són opcions excel·lents per sorprendre i gaudir a la taula.

Pollastre de corral farcit als dos pernils

Seleccionem els millors pollastres de corral i els farcim amb diferents carns de pollastre i porc, cuinades amb verdures i acompanyades de pernil curat i pernil cuit, ous durs i festucs. Rostit al forn a baixa temperatura amb licor i una bresa de verdures per aconseguir un producte de cuina tradicional i de sabor diferenciat.

Pavona rostida farcida de castanyes, pomes i foie-gras

Una pavona sencera desossada, farcida amb diferents carns de gall dindi i porc, cuinades amb verdures i acompanyades de castanyes, poma verda i un centre del nostre exquisit foie-gras. Rostida al forn amb el seu suc amb espècies i macerada amb Calvados, com els rostits tradicionals de Nadal de tota la vida.

Filet trufat amb poma, bacó i botifarra negra

A partir de una pieza de solomillo de cerdo mechada con pasta trufada y recubierta con pasta de carne de cerdo, la mezclamos con verduras y acompañamos de manzana, bacon y butifarra negra.
Montada en un pequeño molde y la cocemos lentamente al horno con especies para conseguir un producto de sabor supremo.

Exclusiu Nadal

Ànec rostit de la casa farcit de prunes, pinyons i foie

Un dels nostres rostits més tradicionals. A partir d'una peça d'ànec farcida amb una selecció de carns d'ànec i porc, cuinades al forn a baixa temperatura amb verdures i acompanyades de prunes, pinyons, orellanes i trossos del nostre exquisit foie-gras. Rostit al forn amb espècies per aconseguir un producte tradicional i sabor diferenciat.

Exclusiu Nadal

Delícies de pintada trufada

A partir d'una peça de pintada desossada i muntada en un motlle petit, la farcim amb cuixes, pit i diferents carns de pintada i porc, cuinades amb verdures i tòfona. Rostit lentament al forn amb espècies, obtenim un producte singular, de sabor suprem i diferencial.
Exclusiu Nadal

Gall amb llamàntol

Seleccionem els millors galls negres del Penedès i els farcim de carns d'au i de porc, els cuinem amb brou de marisc i els acompanyem de llamàntol. El rostim al forn a baixa temperatura amb un llit d'herbes i espècies per aconseguir un producte de sabor intens, amb el contrast de mar i muntanya.

Exclusiu Nadal

Au rostida amb préssec i ametlles

A partir d'una peça d'au, la farcim amb diferents carns d'au i de porc i ho cuinem tot al forn a baixa temperatura amb un llit de verdures acompanyat de préssec, ametlles i deliciosa tòfona, espècies i regat amb armanyac per aconseguir un producte tradicional i de sabor diferenciat amb molta melositat.

Exclusiu Nadal

Llom de l'àvia farcit amb tòfona i delícies d'espatlla ibèrica

Basat en la recepta de la nostra àvia, obrim una peça de llom a llibrets, l'emplenem amb tòfona, ou dur, olives, pebrot i l'acompanyem d'espatlla ibèrica. Ho rostim al forn a baixa temperatura amb una bresa de verdures per aconseguir un producte de cuina tradicional amb sabor diferenciat.
Exclusiu Nadal