Rostits










Elaboracions de gala per a les ocasions més especials
Pollastre de corral farcit als dos pernils
Seleccionem els millors pollastres de corral i els farcim amb diferents carns de pollastre i porc, cuinades amb verdures i acompanyades de pernil curat i pernil cuit, ous durs i festucs. Rostit al forn a baixa temperatura amb licor i una bresa de verdures per aconseguir un producte de cuina tradicional i de sabor diferenciat.
Pavona rostida farcida de castanyes, pomes i foie-gras
Filet trufat amb poma, bacó i botifarra negra
A partir de una pieza de solomillo de cerdo mechada con pasta trufada y recubierta con pasta de carne de cerdo, la mezclamos con verduras y acompañamos de manzana, bacon y butifarra negra.
Montada en un pequeño molde y la cocemos lentamente al horno con especies para conseguir un producto de sabor supremo.
Exclusiu Nadal
Ànec rostit de la casa farcit de prunes, pinyons i foie
Un dels nostres rostits més tradicionals. A partir d'una peça d'ànec farcida amb una selecció de carns d'ànec i porc, cuinades al forn a baixa temperatura amb verdures i acompanyades de prunes, pinyons, orellanes i trossos del nostre exquisit foie-gras. Rostit al forn amb espècies per aconseguir un producte tradicional i sabor diferenciat.
Exclusiu Nadal
Delícies de pintada trufada
Exclusiu Nadal
Gall amb llamàntol
Seleccionem els millors galls negres del Penedès i els farcim de carns d'au i de porc, els cuinem amb brou de marisc i els acompanyem de llamàntol. El rostim al forn a baixa temperatura amb un llit d'herbes i espècies per aconseguir un producte de sabor intens, amb el contrast de mar i muntanya.
Exclusiu Nadal
Au rostida amb préssec i ametlles
A partir d'una peça d'au, la farcim amb diferents carns d'au i de porc i ho cuinem tot al forn a baixa temperatura amb un llit de verdures acompanyat de préssec, ametlles i deliciosa tòfona, espècies i regat amb armanyac per aconseguir un producte tradicional i de sabor diferenciat amb molta melositat.