Gall dindi



El gall dindi de les millors xarcuteries
Elaborem els nostres productes de gall dindi a partir de peces senceres de pits o cuixes de galls dindis seleccionats i criats amb alimentació tradicional.
Les desossem i les polim a mà per macerar-les després amb espècies naturals. Peça per peça. Les coem al forn lentament a baixa temperatura, confitant-les amb el seu propi suc i conservant-ne la pell. Així en potenciem la textura i tot el seu sabor. Un cop cuites, les rostim i fumem lleugerament amb fusta natural de faig i obtenim un producte deliciós, melós i aromàtic.
La nostra gamma de gall dindi és una opció més saludable, de baix contingut en greix, sense haver de renunciar al plaer gastronòmic d'una textura fibrosa i un sabor melós.
Pit de gall dindi
Cuixa de gall dindi
Pastrami de gall dindi
Nuestra versión de Pastrami, elaborado con pechuga de pavo. Maceramos la pechuga durante horas con especias originales (pimientos, ajo, cilantro, pimienta, cebolla…). Después la cocemos a baja temperatura para obtener un producto tierno y aromático. Tiene un sabor con un punto especiado y ligeramente picante. Y una textura melosa y fibrosa exquisita.