Gall dindi

El gall dindi de les millors xarcuteries

Elaborem els nostres productes de gall dindi a partir de peces senceres de pits o cuixes de galls dindis seleccionats i criats amb alimentació tradicional.

Les desossem i les polim a mà per macerar-les després amb espècies naturals. Peça per peça. Les coem al forn lentament a baixa temperatura, confitant-les amb el seu propi suc i conservant-ne la pell. Així en potenciem la textura i tot el seu sabor. Un cop cuites, les rostim i fumem lleugerament amb fusta natural de faig i obtenim un producte deliciós, melós i aromàtic.

La nostra gamma de gall dindi és una opció més saludable, de baix contingut en greix, sense haver de renunciar al plaer gastronòmic d'una textura fibrosa i un sabor melós.

Pit de gall dindi

Elaborat amb pit sencer de gall dindi, amb la seva pell. El macerem amb espècies i herbes i el lliguem manualment amb malla peça per peça per després rostir-lo lentament al forn a baixa temperatura i fumar-lo lleugerament amb fusta de faig. 93% de contingut carni.

Cuixa de gall dindi

Una cuixa i una contracuixa de gall dindi desossades i amb la seva pell. Macerades amb herbes i espècies, embotides manualment en malla peça per peça, rostides lentament al forn a baixa temperatura i lleugerament fumades amb fusta de faig. De gust més saborós i melós que el pit. 93% de contingut carni.

Pastrami de gall dindi

Nuestra versión de Pastrami, elaborado con pechuga de pavo. Maceramos la pechuga durante horas con especias originales (pimientos, ajo, cilantro, pimienta, cebolla…). Después la cocemos a baja temperatura para obtener un producto tierno y aromático. Tiene un sabor con un punto especiado y ligeramente picante. Y una textura melosa y fibrosa exquisita.

Llonganissa de gall dindi

La secallona era antigament, a causa de la climatologia de la nostra comarca, el curat més comú a la nostra terra. La facilitat de curació d'aquest producte més prim ens permetia tenir-lo gairebé tot l'any amb unes qualitats immillorables. Al seu moment es va fer famós tant a la nostra comarca com a tota la província. Posteriorment, el 2005, vam desenvolupar els “didalets” per la seva modernitat i facilitat d'ús.