TRADICIÓ GASTRONÓMICA
DES DE 1910
ARTESANS DEL SABOR
La nostra família ha sabut preservar una filosofia de treball que ens ha permès evolucionar l'ofici de xarcuters al de autèntics artesans del sabor.
Qui som
Els orígens de casa nostra es remunten a finals del segle XIX quan els rebesavis van obrir una botiga i posteriorment un obrador que servia de rebost als pagesos del poble subministrant diàriament tot tipus de queviures i embotits que la família elaborava de les matances casolanes.
COM HO FEM
Diàriament rebem les matèries primeres per l’elaboració de la jornada. Disposem de productes de la nostra terra saludables, bons i frescos gràcies a la sòlida aposta que fem per proveïdors propers.
Cada una de les nostres famílies de producte s’elaboren en un obrador diferent on es reprodueix metòdicament la manera de fer tradicional.
Al davant de cada obrador hi tenim el cap de colla qui, com els antics artesans, es l’encarregat de vetllar per que tots els diversos processos es realitzin amb la cura i detall necessaris.
Ens trobareu a les millors xarcuteries