20

des.

Rostits gourmets ideals per les Festes de Nadal

rostits gourmet Nadal

A pocs dies de les festes de Nadal ens venen al cap diferents idees pels àpats familiars, dinars i sopars especials que aixequen moltes expectatives entre els nostres comensals. La composició dels menús de les festes de Nadal es regeix sovint per la tradició, els gustos familiars i per la innovació dels qui volen fer proves a la cuina.

Amants dels fogons o no, és una època en què toca cuinar. Per això hem pensat que us aniria bé un cop de mà oferint-vos alguns productes Mitjans que poden ajudar-vos a preparar dinars nadalencs més enllà dels canelons, l'escudella i el pollastre.

Un dels plats més típics de la tradició catalana és el rostit de Nadal que podem farcir amb productes tan coneguts com són els pinyons, els orellons o les prunes entre d’altres. Basant-nos amb el rostit nadalenc i altres receptes tradicionals de la nostra cuina, a Mitjans us oferim una variada oferta de rostits gourmets, selectes creacions que ens permeten combinar la millor qualitat amb una mescla de sabors ideal per a les ocasions especials. Aquests rostits han sabut traslladar a la perfecció aquesta tradició a la xarcuteria, combinant farcits de carns diverses com són les aus, la vedella o el porc amb fruites, verdures, licors, i bolets tot picat i barrejat amb espècies i herbes aromàtiques.

 

La combinació ens ha permès crear combinacions diverses per a tots els gustos. Podem degustar els rostits fets amb gall de corral del Penedès farcit amb carns d’au i de porc, i cuinat amb caldo de marisc acompanyat de llamàntol. Si seguim amb les combinacions elaborades amb aus us podeu decantar pel rostit de capó combinat amb carns d’au i de porc amb un fons de verdures i acompanyament de préssec, ametlles i trufa.

En aquest llistat de suculents rostits s’hi afegeixen els rostits de vedella farcits amb peus de porc desossats i cuinats amb bolets i carn de porc picada. La pavona rellena o el llom de l’àvia

combinats amb trufa, pernil, castanyes, pomes o foie-gras són algunes de les propostes culinàries per servir com a plats aquestes festes. Com a últim no deixeu de tastar alguns dels nostres rostits gourmets més apreciats pels usuaris, el pastís de nous amb ratafia o el pastís de carn mediterrani.

Els rostits gourmets Mitjans estan cuinats lentament al forn amb el seu suc i acompanyats per el sabor de les millors espècies i herbes aromàtiques. Els podeu consumir acompanyats d’amanides, verdures o bé compotes suaus i refrescants que donin gust a les creacions. Són ideals per servir freds o tebis com a primer plat i recomanem tallar-los prims amb talls de 2-3 mm.

 

Us seguim donant més idees pels àpats d’aquestes festes?