La familia

GENERACIONS DE CANSALADERS

Josep Maria Mitjans representa la quarta generació de cansaladers fidels a l’estima vers l’ofici i el compromís amb la qualitat, la serietat i el servei al client. L’experiència adquirida durant aquests anys i el fort esperit creatiu i innovador ens han conduït a diversificar la nostra oferta de productes.

Més de cent anys després, la nostra marca continua sent fidel al llegat familiar de l‘honradesa en l’elaboració dels nostres productes “tal com ha de ser”: des de la selecció de matèries primeres de la màxima qualitat, així la preservació d‘uns processos tranquils i naturals en l’elaboració per tal de garantir l’autenticitat del sabor i les textures de sempre.

Aquests són el nostre esperit i la nostra passió, les quals ens mouen a continuar fent el nostre camí cap al futur, per l‘única senda que coneixem: qualitat, tradició, excel·lència, creativitat i honradesa en tot allò que elaborem perquè qui consumeixi els nostres productes pugui apreciar i gaudir de la millor xarcuteria selecta.