Historia

Els orígens de casa nostra es remunten a finals del segle XIX, quan els rebesavis van obrir una botiga, i posteriorment un obrador, que servia de rebost als pagesos del poble subministrant-los diàriament tot tipus de queviures i embotits que la família elaborava de les matances casolanes.

A l’època dels rebesavis, només hi havia la possibilitat de fer matances durant l’hivern degut a la dificultat per conservar els productes. Els bulls i botifarres cuites es podien conservar unes setmanes més perquè s’assecaven lleugerament, però només eren les llonganisses curades les què estaven a punt per consumir a l’estiu. Durant els anys 30, amb l’arribada de les fàbriques de gel, es va poder allargar més la conservació dels productes frescos i cuits, la qual cosa va possibilitar també la comercialització en zones més allunyades del poble.

Però no va ser fins a la generació posterior, sobre els anys 60, que es van instal·lar cambres frigorífiques més modernes, la qual cosa va permetre elaborar tot tipus de productes durant tot l’any i estendre així la comercialització a nivell provincial.
Ja en la dècada dels 80 hi va haver una veritable evolució en l’elaboració de; primer de pernils cuit i també nous productes més especials, arribant a la distribució a tot l’Estat i posteriorment a la UE.