L'equip

CONEIX QUI HI HA AL DARRERA

Artesans d’elaboració

Cadascun de nosaltres és el responsable de que els productes que s’elaboren a cada obrador quedin perfectes. Cada dia, abans de començar a treballar i de coordinar el nostre equip, ens hem de preocupar de que tot estigui a punt - matèries primeres i processos d’elaboració-  per tal que tots els productes que s’elaboren estiguin a l’alçada de les expectatives dels nostres consumidors.

Preparadors especialistes de comandes, Atenció al client i logística

Cada dia preparem totes les comandes de forma personalitzada i ens esforcem perquè arribin correctament i a temps als nostres clients.

Josep Maria Mitjans

Tinc la responsabilitat de guiar l’equip per  assolir els reptes que ens imposem per a satisfer les expectatives dels nostres clients.

M’apassiona crear i millorar dia a dia els productes que elaborem, adaptant-los a les necessitats canviants dels consumidors

Eugeni Moreno,director comercial

Coordino un equip de magnífics professionals que tracten diàriament amb els clients què ens han donat la seva confiança.
Cerquem el mercat més especialitzat per tal d’oferir-los les nostres creacions i també assessorar-los quan sigui necessari

Meritxell Caparrós, exportació

La meva tasca és internacionalitzar la companyia. Visito diferents països per cercar nous col·laboradors tot explicant-los què i com ho fem. Destaco sempre l’excel·lent qualitat dels nostres elaborats. Allò que intento és transmetre és l’essència de Mitjans i la cura amb la qual elaborem els nostres productes.

Administració

Des d’Administració seguim la nostra relació comercial amb clients i proveïdors perquè totes les transaccions siguin satisfactòries per ambdues parts.