Rostits gourmet

Suculentes elaboracions
per a les ocasions
més especials

VOLS VEURE COM ELS FEM?

Reproduïm, en els nostres obradors, els farcits fets a casa. Elaborem cada rostit peça a peça. Desossem les aus per l’esquena, les farcim amb carns i verdures (crues o ja guisades) afegint-hi, segons els casos, un cilindre de foie. Els lliguem manualment i els posem al forn a coure amb un llit de verdures, espècies i licors el temps necessari fins a la seva perfecta cocció.

Les matèries primeres

Els nostres rostits gourmets traslladen magistralment a la xarcuteria receptes de cuina mediterrània típiques del nostre territori que combinen farcits de carns diverses –aus, vedella i porc– amb verdures, fruites i licors. Gamma gastronòmica per excel·lència dins les nostres creacions. Rostides suau i lentament al forn amb el seu suc i amb presentacions atractives que són excel·lents opcions per sorprendre i gaudir a taula.

POLLASTRE DE PAGÈS FARCIT ALS DOS PERNIL

ROSTIT D'ÀNEC A L’ESTIL DEL PENEDÈS AMB PRUNES, PINYONS I FOIE-GRAS

DELÍCIES DE PINTADA TRUFADA

ROSTIT DE VEDELLA FARCIT DE PEUS DE PORC I CEPS

LLOM DE L’ÀVIA FARCIT DE TÒFONA I PERNIL IBÈRIC

PAVONA ROSTIDA FARCIDA DE CASTANYES, POMA I FOIE-GRAS

1
2
3
4
5
6

Suggèrencia de consum

Suculentes alternatives com a primer plat i per a servir fredes. Per a una presentació immillorable recomanem afegir-hi verdures, amanides o bé compotes suaus i refrescants com per exemple, de poma àcida. Cal tallar-los prims amb talls de 2-3 mm.