Patés gastronòmics

Tot un món de sabors per gaudir i compartir

La innovació

Combinacions gastronòmiques tradicionals de fetge d’ànec i carns de porc amb escalivada, verdures, bolets, herbes aromàtiques… I d’altres més atrevides; amb fruites, peixos, formatges… La nostra família de patés, diversa i creativa, posiciona aquest producte en una línia “delicatessen” que brinda opcions per a tots els gustos.

Patés d'ànec
Paté foie-gras d'oca amb múrgules
Terrina de cérvol amb avellanes
terrina de conill de bosc amb xocolata
Patés de fruites
Patés d'anxoves, de bacallà, de Salmó...

El procés

Per a la elaboració de la nostra àmplia varietat de patés gastronòmics, fem a casa nostra tots els preparats necessaris per aconseguir el millor producte final: brous d’ànec, rostits de carns, diferents fumets de peix i mariscs, brous de verdures...

Aquest és el “secret” de l’excel·lent sabor casolà dels nostres patés.

LES NOVES TERRINES I LINGOTS

Són les nostres noves especialitats de patés, presentades en modernes i pràctiques terrines i lingots de 2/3 racions que permeten assaborir les diferents varietats al mateix temps.

Noves i originals terrines de patés de caça, de carn d’ànec o de porc, elaborats amb cuidades combinacions d’ingredients seleccionats i seguint receptes originals i atrevides, i amb el sabor del guisat de cassola típic de la cuina tradicional catalana. Patés de carn molt saborosos, d’aroma excepcional, melosos i fàcils d’untar.

PATÉ D’ÀNEC

Paté d'ànec als 4 pebres

Paté d'ànec a les herbes del bosc

Mussolina d'oca a l'armanyac

PATÉ AMB FOIE-GRAS

Paté foie-gras ànec al pebre amb porto

Paté foie-gras ànec al roquefort

Paté foie-gras ànec al pebre verd

Paté foie-gras ànec amb escalivada

Paté foie-gras ànec al cava amb mostassa

Paté foie-gras ànec amb farigola

PATÉ DE CAMPANYA

Paté de campanya amb calçots

Paté de muntanya

Terrina de campanya d'ànec amb foie-gras

FONDANT FOIE –GRAS D’OCA

Fondant foie-gras trufat

Fondant foie-gras amb ceps

PATÉS DE PEIX

Paté d'anxoves amb olives

Paté de bacallà amb pebrot escalivat

Paté de Salmó amb espinacs

1
2
3
4
5

PATÉS PER FESTES

Exclusives elaboracions de patés d’ànec, amb presentacions creatives i amb un contingut mínim de 50% en foie-gras. Estan elaborades desenvolupant combinacions de marcat caire gastronòmic i pensades per sorprendre en ocasions especials. Fondants de foie-gras amb figues i pernil d’ànec, o de pernil ibèric amb raïm o amb poma.

Productes que s’han seleccionat acuradament per fusionar de forma única sabors i textures fines i suaus.

FONDANT DE FOIE-GRAS AMB PERNIL D'ÀNEC I FIGUES

FONDANT DE DE FOIE-GRAS AMB PANSES I PERNIL IBÈRIC

TERRINA DE SALMÓ AMB TÀPERES I CEBETES

FONDANT DE FOIE-GRAS AMB POMA I BOTIFARRA NEGRA

1
2
3
4