GALL D'INDI PREMIUM

El plaer gastronòmic
més saludable

  • Reduït en sal

  • Baix en greix

  • Sense lactosa

  • Sense gluten

  • Sense fècules

  • Sense proteïnes afegides

  • Sense colorants

Les matèries primeres

Només utilitzem pits i cuixes senceres de gall dindi, de galls dindi seleccionats i criats amb alimentació tradicional, desossades i amb la seva pell.
 

Aquesta excel·lència gastronòmica és una opció saludable degut a la selecció de la matèria prima que ens proporciona carns de baix contingut en greix.

LLIGAT A MÀ PEÇA A PEÇA

Preparem les nostres especialitats partint de peces senceres de pit i cuixa que desossem i polim manualment per després macerar-les amb espècies i herbes. Les lliguem a mà i es couen confitant-les en el seu propi suc, conservant la seva pell per tal de potenciar el seu sabor: deliciós, melós i aromàtic.

Pit de gall dindi

Un pit sencer de gall dindi amb la seva pell. Macerat amb espècies i herbes, lligat amb malla manualment peça a peça, rostida al forn i lleugerament fumada amb fusta de faig.

Cuixa de gall dindi

Una cuixa i contracuixa de gall dindi desossades i amb la seva pell. Macerada amb herbes i espècies, col·locada en malla manualment peça a peça, rostida al forn i lleugerament fumada amb fusta de faig.

Llonganissa de gall dindi

Producte alternatiu sense porc i amb una reducció del 20% de greix. Selecció de carns de cuixa de gall dindi, una petita part de carn i greix d'ànec per obtenir un producte magre, melós i saludable. Sotmès a un procés de curació tranquil·la d’assecat en fred durant dos mesos. Aquest fet li confereix una forma aplanada i un sabor i textura diferenciats.

Hamburgueses de gall dindi

Producte fresc elaborat només a partir de carn de gall dindi per aconseguir un producte magre i saludable. Picat i amanit suaument segons la fòrmula de la família i deixant que s'expressi al màxim el gust de la carn.

1
2
3
4

Suggerència de consum

Tallar-lo molt fi o en encenalls perquè pugui desprendre tota la seva aroma, fresca i distingida. També es pot amanir amb oli d’oliva i espolsat amb una mica d’orenga en fulla.

Tallar-lo en fred i deixar reposar un parell de minuts una vegada tret de la nevera per apreciar tot el sabor i aroma.

També podeu gaudir-lo passat per la planxa com un saludable segon plat.

COM DISTINGIR UN BON GALL DINDI

El millor GALL DINDI és el que ha estat elaborat a partir de una peça sencera de pit o de cuixa. Per aquest motiu, el tall no pot tenir una superfície homogènia, sinó que ha de mostrar el muscle original - en el cas del pit - o el mosaic de muscles - en el cas de la cuixa-. Es distingeixen bé les fibres del muscle, les quals li donen la textura final de qualitat. Pel que fa al sabor, aquest ha de ser amb poca sal, molt fi, un sabor natural a carn cuita, freda, amb matisos molt delicats d’herbes o d’espècies.