Embotits selectes cuits

Recuperem els productes i els sabors tradicionals

Matèries primeres seleccionades

Selecció de les carns més saboroses del porc (carns del cap, cansalada,...) per aconseguir un producte magre i saborós. Picat i amanit segons la fòrmula centenària de la família, i cuit lentament per aconseguir mantenir totes les aromes i obtenir un producte amb el gust "de tota la vida".

El procés

Hem recuperat les receptes ancestrals de les matances del porc que es feien a les nostres masies. Retornem als orígens a través de la recuperació de fòrmules culinàries de la nostra terra per oferir botifarres i bulls suaus i molt melosos amb presentacions i formats actuals. Seleccionem les carns més gustoses del porc, les amanim, les embotim en tripa natural i les coem lentament a baixa temperatura per aconseguir mantenir tote les aromes.

BOTIFARRES CATALANES

Botifarra catalana al forn amb pebre verd Botifarra catalana trufada Botifarra catalana rústica

Botifarres blanques

Botifarra blanca de pagès Botifarra blanca collar Botifarra del perol Bull blanc del perol Botifarra blanca bisbe

Botifarres negres

Botifarra negra gran Botifarra negra collar Bull negre Botifarra negra bisbe

Botifarra d'ou

Selecció de les carns més gustoses del porc, barrejades amb ous frescos de granja que, un cop cuits lentament, confereixen un gust i una textura diferenciades. Picat i amanit segons la fòrmula centenària de la família i cuit lentament per aconseguir mantenir totes les aromes i obtenir un producte excel·lent. Consumir-la tallada, freda o lleugerament fregida.

BOTIFARRES DE CEBA I D’ARRÒS

Botifarra de ceba amb pinyons Botifarra d'arròs amb pinyons i avellanes

1
2
3
4
5

EL PATÉ DEL PENEDÈS

Deliciosa pasta de carn i fetge feta segons la recepta de la nostra àvia, amb cava i trufa, que li aporta un sabor equilibrat i una textura singular, que permet tan tallar com estendre amb facilitat. Tal i com es feia abans, es pot coure en un forn a alta temperatura perquèe agafi també les aromes a rostit.