EMBOTITS SELECTES CRUS

L’AUTÈNTIC SABOR D'ABANS

Les matèries primeres

Per a la nostra gamma d’embotits tradicionals crus, seleccionem matèries nobles i carns d’excepcional qualitat. Ho elaborem tal i com hem fet durant 100 anys, perquè desitgem conservar l’autenticitat del sabor i la textura de la carn. Sorprenent per la creativitat en formats i per les combinacions amb verdures i condiments que confereixen sabors diferencials.

L'elaboració

Com artesans del sabor, dia a dia elaborem les nostres especialitats amb el “saber fer” i l’experiència que ens donen els anys.
A l’obrador es trien les carns, es trinxen amb la picadora, s’amaneixen amb sal i amb espècies a la pastera. Un cop tenim la pasta homogènia, passem a embotir-la directament. A l’embotidora, a cada producte li donem la forma característica, lligant-lo i penjant-lo.

Les botifarres gastronòmiques

Fruit del nostre esperit creatiu i partint de l‘autenticitat en la selecció de les matèries primeres i els processos d’elaboració, hem evolucionat la botifarra oferint, al cada dia més exigent consumidor, tota una varietat de botifarres gastronòmiques amb sabors i textures sorprenents: amb escalivada, amb farigola, amb roquefort, amb calçots i salsa o amb rovellons.

Botifarra crua

Una botifarra excel·lent, assolida gràcies a la selecció de les matèries primeres utilitzades i a la fórmula familiar centenària de l’amanit amb sal i espècies.

HAMBURGUESES

Hamburguesa de Vedella Hamburguesa de porc Hamburguesa de Pollastre Hamburguesa de Gall dindi Hamburguesa Mini amb Rovellons

"ROSCA" DE SALSITXA IBÈRICA MAGRE

Producte fresc especial amb un nou format en espiral. Selecció de les carns de porc ibèric per aconseguir un producte magre i amb un sabor i textures especials. Fàcil de cuinar i combinar, obtenint un producte gourmet gràcies a la qualitat de la seva matèria primera.

Botifarres gastronòmiques

Botifarra crua amb escalivada Botifarra crua amb calçots i la seva salsa Botifarra crua amb rovellons Botifarra crua amb farigola Botifarra crua amb roquefort

XORICET, XISTORRA i XIPOLATTA

Productes semi curats de xarcuteria tradicional. Selecció de les carns de porc més magres i del millor pebre vermell de Múrcia, per aconseguir uns productes característics amb un lleuger gust picant i una textura especial. Picats i amanits segons la fòrmula familiar i sotmesos a un procés de semi curació tranquil·la sense aparició de flora, conferint una forma arrodonida i una gran intensitat de color i sabor.

1
2
3
4
5

Suggerència de consum

Gaudiu de l‘autèntic sabor dels elaborats més tradicionals així com de les novetats gastronòmiques més interessants, com són les botifarres de sabors o les hamburgueses de gall dindi, per als que busquen opcions més saludables sense renunciar al sabor.