Elaboracions
de foie-gras

La excel·lència en el sabor

Les matèries primeres

De textura agradable i gust suau, les nostres elaboracions de foie-gras es couen amb delicadesa per a realçar les característiques organolèptiques d’una matèria prima excel·lent.

FOIE-GRAS RESERVA

Innovem també en mètodes de conservació: hem creat el foie-gras reserva, un foie-gras que està curat i reposat amb sal, amb espècies i amb licor per aconseguir una textura i un sabor molt diferenciat. 

Molt indicat per a prendre amb vi blanc dolç o vins de gel.

Foie-Gras entier mi-cuit codony
Foie-Gras entier mi-cuit amb tòfona

Bloc foie-gras 30% trossos
Foie-gras entier mi-cuit
Foie-gras curat reserva

1
2

Suggerència de consum

Cal consumir-lo sempre fresc, sortint de la nevera. S’ha de tallar molt delicadament amb un ganivet sense dents o amb fil d’acer. El plat hauria d’estar lleugerament refrigerat.
 

Talleu una porció i poseu-la sobre la torrada. No l’unteu mai sobre el pa, ja que perdrà la seva textura excepcional.

DIFERÈNCIES ENTRE EL BLOC I EL MI-CUIT

El Bloc és una elaboració feta amb un 95% de fetges d’ànec de foie-gras, emulsionats fins aconseguir una pasta fina i compacta de textura i sabor excel·lents. Es presenta envasat en llauna, el que permet una conservació més llarga.

Per a la preparació del Mi-cuit seleccionem fetges d’ànec de mida petita i mitjana amb els que fem un “mosaic” de trossos de fetge sencer en una terrina o un motllo. Els salpebrem i hi afegim el licor més adient. Després es couen a temperatura controlada per aconseguir un producte amb una textura i sabor inigualables.