10

febr.

Estrenem web i xarxes socials, i venim per quedar-nos-hi!

A Mitjans sempre hem conjugat l'orgull dels nostres més de cent anys de tradició gastronòmica amb la capacitat d'evolucionar i adaptar-nos als nous temps. Fa ja dos segles, els nostres rebesavis van obrir una botiga, i posteriorment un obrador, que servia de rebost als pagesos del poble i des dels que subministraven diàriament tot tipus de queviures i embotits que els Mitjans elaboràvem a partir dels nostres porcs. 

De la mateixa manera que hem passat d'aquest petit obrador de poble a oferir la diversa gamma de productes que tenim avui, ara ha arribat l’hora d'estrenar-nos a les xarxes socials. Tenim tantes coses per a explicar-te i tantes històries per compartir que, finalment, hem decidit redissenyar la nostra pàgina web i obrir els nostres perfils de Facebook, Twitter, Instagram i Google+. A partir d'ara, a més d'estar informat de tot el que fem, podràs fer-nos arribar les teves consultes i comentaris a través d'aquests canals. Volem que ens expliquis coses i no només  explicar-te-les a tu, per això aquesta nova aventura online neix amb l'objectiu d'apropar-nos més. Volem explicar-te com cadascuna de les nostres famílies de producte s'elabora en un obrador diferent on es reprodueix la manera de fer tradicional, sense presses, com passa a la cuina, assegurant-nos que tot es fa com cal. Et parlarem de la nostra gent, de les botigues a on pots trobar-nos. Compartirem amb tu la nostra fidelitat a les quatre generacions de llegat familiar perquè quan provis els nostres productes puguis realment gaudir d'una xarcuteria selecta. I també volem que coneguis la comarca del Penedès, la terra a la que hi tenim plantades les arrels i les il·lusions. 

Desitgem seguir creixent amb tu, compartint moments, emocions i experiències perquè sentis l’afecte que li posem a tot el que portem a la teva taula. Per això et convidem a seguir-nos a les teves xarxes preferides. Nosaltres estarem encantats de tenir notícies teves tant per Facebook, com per Twitter, Instagram o Google+. 

Salut i benvingut!