16

jun

El gust de Mitjans: més enllà de l'embotit

Mitjans: Molt més que embotits

Si bé és cert que el que caracteritza Mitjans és la qualitat i el sabor de les nostres carns i els nostres embotits, no només ens limitem a produir aliments de resultat excel·lent sinó que els hi donem el nostre toc especial amb les receptes tradicionals que han passat de generació a generació i ens hem encarregat de no perdre. Què fem?

 

Des del pernil, passant per la resta d’embotits, els patés i els rostits, a totes les categories de productes de la nostra marca hi trobaràs suggerències i articles elaborats d’una manera única i diferent que et faran la boca aigua. Tot seguit te’n fem un recull.

 

Per començar hem de parlar del gall dindi. Corre la creença popular que aquest aliment és una mica més insípid que el pernil dolç i que és molt útil per aprimar donat el seu baix nivell de greix. Si bé la segona part és certa, un gall dindi insípid és sinònim d’una mala elaboració. A Mitjans confitem les peces de gall dindi lligades a mà en el seu propi suc fins que trobem un resultat melós, deliciós i aromàtic ideal per consumir. Tant és així que recomanem tastar el gall dindi tallat molt fi o en encenalls, o el pots fer directament a la paella amb un rajolí d’oli d’oliva i orenga. Sens dubte et sorprendrà el seu sabor. A més trobaràs una gran varietat de productes de gall dindi, des de llonganissa i hamburgueses fins al clàssic pit sencer.

 

Un dels nostres productes estrella és la botifarra; la de Mitjans no només destaca per la elaboració manual i el sabor inconfusible, sinó per la seva varietat. T’oferim salsitxa ibèrica magre, botifarres blanques i negres, botifarra d’ou, xistorra... A més sempre les pots acompanyar amb amb escalivada, calçots, rovellons o salsa de rocafort. Una combinació de sabors que farà que en vulguis més.

 

Si ets un sibarita i tens  un paladar exigent no et pots perdre els nostres foies. En tenim de tot tipus: ànec, oca amb múrgoles, cérvol amb avellanes, conill del bosc amb xocolata, paté de fruites, d’anxoves, de bacallà, de salmó... Com pots veure l’únic límit a l’hora de crear les receptes amb foie de Mitjans és la imaginació. Combinant sabors i barrejant tradició amb innovació hem elaborat una sèrie de productes que sorprenen fins i tot als foodies més aventurers.

 

Un altre dels nostres productes estrella i que millor reflecteixen aquestes receptes pròpies i tradicionals són els rostits. Un plat que se sol consumir en ocasions especials i que de ben segur n’està a l’alçada. Amb els nostres rostits traslladem la cuina mediterrània a la xarcuteria combinant la carn de diversos animals (aus, vedella i porc)  amb verdures, fruites i licors típics del Penedès i també d’arreu del món. Combinacions com rostit de vedella farcit de peus de porc i ceps; llom farcit de tòfona i pernil ibèric;  pavona rostida amb castanyes, poma i foie gras; pollastre farcit al pernil dolç o el rostit d’ànec a l’estil del Penedès amb prunes, pinyons i foie gras. Aquest apartat és especialment recomanable per despertar la imaginació i la inspiració alhora de cuinar ja que, al barrejar aliments i gustos tant distants, crea combinacions amb un gust mai tastat i curiós però alhora increïblement bo.

 

Per últim, no podem deixar de destacar la secció d’elaboracions de  foie gras, un producte que busca l’excel·lència del sabor a través de receptes originals com: entier-mi cuit codony o el mi cuit amb tòfona. Recordeu que cal consumir-lo sempre fresc i sense untar mai sobre el pa, ja que sinó perd la seva textura excepcional.

 

Anima’t a provar les nostres receptes! Descobriràs un món de combinacions i sabors únics que han sobreviscut al pas del temps. Tasta’ls i inspira’t per crear els teus propis plats aprofitant les nostres carns i embotits – i després, comparteix-los amb nosaltres!