Les matèries primeres

Són una part molt important de tot el procés.

Diàriament rebem les matèries primeres per l’elaboració de la jornada. Disposem de productes de la nostra terra saludables, bons i frescos gràcies a la sòlida aposta que fem per proveïdors propers. .

Busquem i seleccionem les matèries primeres més adients per a cada producte. Treballem conjuntament amb els nostres proveïdors per triar les peces de carn, els vegetals i les espècies que ens donaran com a resultat aquells productes amb un sabor autèntic.

Depenent d’allò que busqeum en el producte acabat, treballem amb diferents (quatre) tipus de carn de porc, sempre en funció del seu sabor, del seu color, de la seva textura, la sequedat, del tipus i de la distribució del greix...

Ho fem també amb dos tipus de carn de vedella, així com amb carn de gall dindi, i peces d’aus (pollastre, ànec...), amb foie-gras, amb carns i aus de caça...

Utilitzem també peixos pels nostres elaborats: salmó, bacallà, anxoves, llamàntol, moixama, entre d’altres. Fruites i hortalisses, ous...

Tots ells, i en la mesura del possible, productes de màxima proximitat.

Tenim productors de carn que treballen a mida per a nosaltres i segons les nostres especificacions. Habitualment, ens desplacem per controlar i decidir els diferents tipus de matèries primeres a utilitzar. Ens deixem aconsellar ja que són especialistes en la matèria, Per a nosaltres, el nostre proveïdor és una secció més dels nostres obradors.