Com ho fem

EL NOSTRE OFICI,
LA NOSTRA PASSIÓ

Les matèries primeres

Són una part molt important de tot el procés.

Diàriament rebem les matèries primeres per l’elaboració de la jornada. Disposem de productes de la nostra terra; saludables, bons i frescos gràcies a la sòlida aposta que fem per proveïdors propers.

Llegir més

Els obradors

Cada una de les nostres famílies de producte s’elabora en un obrador diferent on es reprodueix metòdicament la manera de fer tradicional.

Al capdavant de cada obrador hi tenim el cap de colla qui, com els antics artesans, és l’encarregat de vetllar per que tots els diferents processos es realitzin amb la cura i detall necessaris.

Llegir més

La Innovació

A casa nostre la innovació es una passió,i per això està present en diversos aspectes de la feina.

Recuperem vells sabors i fòrmules casolanes en els productes més tradicionals. Innovem en la presentació per tal de fer-los més adients als temps actuals: formats, bona conservació amb el producte al punt, noves presentacions...

Llegir més

La Qualitat

Més enllà de les normes de les normes de qualitat i traçabilitat que ens exigeix la llei, treballem per utilitzar el mínim d’additius possibles. Realitzem un control exhaustiu de productes al·lèrgens en les nostres fòrmules, i hem establert un sistema de detecció de qualsevol desviament.
Llegir més