20

des.

Consells

Rostits gourmets ideals per les Festes de Nadal

A pocs dies de les festes de Nadal ens venen al cap diferents idees pels àpats familiars, dinars i sopars especials que aixequen moltes expectatives entre els nostres comensals.

30

nov.

Consells

Maridatge amb vins

L'origen de la nostra empresa es remunta al Penedès, una zona privilegiada en el cultiu de la vinya i un entorn ideal per descobrir i entendre el procés de producció del vi. L'aroma i els sabors del vins encara poden ser més satisfactoris si els combinem amb la millor cuina.

15

nov.

Consells

Consells per conservar els embotits frescos

Els embotits formen part del nostre dia a dia i els tenim presents en molts dels nostres àpats perquè són una opció fàcil de preparar i són perfectament combinables amb qualsevol plat de la nostra cuina.

18

oct.

Consells

Aliments imprescindibles per una tardor saludable

Ens trobem en plena tardor, l'estació de l'any més apreciada pels amants dels bolets i les castanyes, la carabassa i les primeres collites de verdures, aliments ideals per combatre el fred.

30

ag.

Consells

Consells per introduir l’exercici en el teu dia a dia

El ritme de vida accelerat que portem comporta que sovint deixem de banda un estil de vida més sa i equilibrat en què l’exercici físic queda relegat en un segon pla.

 

25

jul.

Consells

Hora de picar: Et ve de gust un piscolabis?

Hora de picar: Et ve de gust un piscolabis? Una de les llegendes que corren entre aquelles persones que estan a dieta o que volen aprimar-se és que els piscolabis o snacks engreixen.

04

jul.

Consells

La importància de l'esmorzar

Diuen que l'esmorzar és l'àpat més important del dia. Aquesta frase l'hem escoltat infinites vegades i pràcticament ens la sabem de memòria, però sabem si és realment certa?

03

maig

Consells

Menja sa, menja embotit

Els productes xarcuters formen part del nostre dia a dia i són un element molt present a la nostra cuina. La dieta mediterrània, més enllà de les hortalisses, l’oli d’oliva o la fruita també inclou els embotits com un dels elements imprescindibles.

 

14

març

Consells

Visca el Penedès

Amb els peus mullats per l’aigua del mar, envoltats de natura, amb una copa de vi, degustant els millors embotits… Hi ha moltes maneres de gaudir d’una de les joies de Catalunya: el Penedès. Si encara no hi has vingut t’estàs perdent milers d’experiències de tot tipus per viure sol o en família.

Subscriure a Consells