23

des.

Notícies

Concurs "Nadal Mitjans"

A Mitjans volem ser testimonis de les vostres celebracions nadalenques. Som uns apassionats de les festes de Nadal, els bons àpats i les llargues converses de sobretaula.

21

des.

Notícies

Des de Mitjans us desitgem unes Bones Festes

S’apropa el Nadal, una època ideal per gaudir de la família i els àpats més especials entorn d’una taula, un espai de caliu, alegria i bones converses. La nostra taula nadalenca pot ser molt variada i plena de productes aptes per a tot tipus de paladars.

20

des.

Consells

Rostits gourmets ideals per les Festes de Nadal

A pocs dies de les festes de Nadal ens venen al cap diferents idees pels àpats familiars, dinars i sopars especials que aixequen moltes expectatives entre els nostres comensals.

12

des.

Receptes

Cigrons saltejats amb botifarra negra i ceba confitada

Quan arriba l’hivern ens vénen més de gust plats calents i enèrgics elaborats amb llegums i embotits de temporada, ideals per combatre el fred.

30

nov.

Consells

Maridatge amb vins

L'origen de la nostra empresa es remunta al Penedès, una zona privilegiada en el cultiu de la vinya i un entorn ideal per descobrir i entendre el procés de producció del vi. L'aroma i els sabors del vins encara poden ser més satisfactoris si els combinem amb la millor cuina.

15

nov.

Consells

Consells per conservar els embotits frescos

Els embotits formen part del nostre dia a dia i els tenim presents en molts dels nostres àpats perquè són una opció fàcil de preparar i són perfectament combinables amb qualsevol plat de la nostra cuina.

31

oct.

Notícies

El dia a dia a l'obrador

L'obrador és un espai de treball artesanal on s'hi troben professionals de diferents especialitats i sectors.

18

oct.

Consells

Aliments imprescindibles per una tardor saludable

Ens trobem en plena tardor, l'estació de l'any més apreciada pels amants dels bolets i les castanyes, la carabassa i les primeres collites de verdures, aliments ideals per combatre el fred.

28

set.

Notícies

Concurs Gall Dindi Premium Mitjans

A Mitjans treballem per oferir el millor producte i ens preocupem per fer feliços als nostres clients. Conscients d'això ens agrada seguir innovant i buscar maneres de fer-ho tots junts.

15

set.

Receptes

Lasanya de pernil, formatge i pesto

A Mitjans creiem en els vells sabors i les fórmules casolanes fetes amb els productes més tradicionals.

30

ag.

Consells

Consells per introduir l’exercici en el teu dia a dia

El ritme de vida accelerat que portem comporta que sovint deixem de banda un estil de vida més sa i equilibrat en què l’exercici físic queda relegat en un segon pla.

 

30

ag.

Notícies

Diferències entre el paté i el foie-gras

És força habitual tenir certa confusió al moment de distingir el paté del foie-gras.

25

jul.

Consells

Hora de picar: Et ve de gust un piscolabis?

Hora de picar: Et ve de gust un piscolabis? Una de les llegendes que corren entre aquelles persones que estan a dieta o que volen aprimar-se és que els piscolabis o snacks engreixen.

04

jul.

Consells

La importància de l'esmorzar

Diuen que l'esmorzar és l'àpat més important del dia. Aquesta frase l'hem escoltat infinites vegades i pràcticament ens la sabem de memòria, però sabem si és realment certa?

16

jun

El gust de Mitjans: més enllà de l'embotit

Si bé és cert que el que caracteritza Mitjans és la qualitat i el sabor de les nostres carns i els nostres embotits, no només ens limitem a produir aliments de resultat excel·lent sinó que els hi donem el nostre toc especial amb les receptes tradicionals que han passat de generació a generació i

07

jun

Quina és la diferència entre el fuet, la secallona, la llonganissa i la somalla?

Si veus un embotit i commences a salivar, segur que t'has preguntat alguna vegada el perquè dels diferents noms de productes molt semblants. Fuet, llonganissa, secallona, somalla, petador, tastet... en què es diferencien?

Comencem.

19

maig

Notícies

Per què Mitjans fa servir la raça Duroc?

Com ja hem comentat a articles anteriors hi ha moltes races de porc que es fan servir per elaborar embotits, però per sobre de totes hi ha una que destaca per la seva qualitat: el porc

03

maig

Consells

Menja sa, menja embotit

Els productes xarcuters formen part del nostre dia a dia i són un element molt present a la nostra cuina. La dieta mediterrània, més enllà de les hortalisses, l’oli d’oliva o la fruita també inclou els embotits com un dels elements imprescindibles.

 

16

abr.

Notícies

De quin porc ve el teu embotit?

El porc és un dels animals més característics i que més es fan servir en xarcuteria.

14

març

Consells

Visca el Penedès

Amb els peus mullats per l’aigua del mar, envoltats de natura, amb una copa de vi, degustant els millors embotits… Hi ha moltes maneres de gaudir d’una de les joies de Catalunya: el Penedès. Si encara no hi has vingut t’estàs perdent milers d’experiències de tot tipus per viure sol o en família.

10

febr.

Notícies

Estrenem web i xarxes socials, i venim per quedar-nos-hi!

A Mitjans sempre hem conjugat l'orgull dels nostres més de cent anys de tradició gastronòmica amb la capacitat d'evolucionar i adaptar-nos als nous temps.